Kvasná technológia OPTIFERM

Home/Sortiment/Výroba vína/Výroba bieleho vína/Kvasná technológia OPTIFERM
Kvasná technológia OPTIFERM 2018-12-17T14:25:14+00:00

Kvasná technológia OPTIFERM

Kvalitu vína ovplyvňuje viac faktorov. Čistota a hygiena pivnice a sudov, termín zberu úrody a spôsob jej spracovania a vo veľkej miere aj plynulé, bezpečné a dokonalé kvasenie. Práve tento posledný faktor môžeme zabezpečiť pomocou kvasných setov OPTIFERM, ktoré predstavujú osvedčené kvasné technológie.

OPTIFERM B – pre kvasenie muštov bielych odrôd bez výraznej arómy

OPTIFERM BA – pre kvasenie muštov bielych aromatických odrôd

Jednotlivé sety obsahujú prípravky, ktoré sa v kvasnom procese na seba naväzujú a zároveň aj dopĺňajú. Sú vyrobené na prírodnej báze a vyznačujú sa perfektnou čistotou a vysokou kvalitou.